Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на

...
Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на
Коментари Харесай

Пандемията фалира Шеф Ангелов - slava.bg

Кризата, провокирана от ковид, нанесе сериозен удар върху бизнеса на един от най-популярните готвачи у нас – началник Виктор Ангелов.

Нервният перфекционист от „ Хелс Китчън “ се принуди да хлопне кепенците на своя гурме ресторант в центъра на София. Той е „ краткотрайно затворен “ към този момент повече от 7 месеца.

Съобщението, че ресторантът на началник Ангелов затваря, се появи на страницата на заведението във Facebook още на 13-ти март, когато в България бе оповестено изключително състояние поради пандемията. Според първичните планове ресторантът е трябвало още веднъж да проработи на 29-ти март, което се оказало невероятно поради удължаването на изключителните ограничения.

Но повече от седем месеца по-късно, даже когато съвсем всички останали заведения в столицата работят на цялостни обороти, доколкото им разрешават наредбите на властта, ресторантът на страшилището от Кухнята на пъкъла към момента е затворен с уточнението, че това е „ краткотрайно “.

Свеж лъх във финансите му ще донесе новия сезон на Hell`s Kitchen. Предаването най-вероятно ще започва през февруари или март следващата година. Говори се, че водещият прибира колкото и огромният победител - 100 бона, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР