Кризата около Украйна може да прерасне Трета световна война, заяви

...
Кризата около Украйна може да прерасне Трета световна война, заяви
Коментари Харесай

Тръмп: Кризата около Украйна може да прерасне Трета световна война

Кризата към Украйна може да прерасне Трета международна война, съобщи някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, говорейки на протест пред поддръжниците си в град Флоренция (Южна Каролина), което беше излъчено по телевизия Newsmax, на която се позоваха непознати медии.

„ Това може да докара до трета международна война, виждам какво се случва “, сподели той. Тръмп счита, че Русия " няма да спре " в постигането на задачите си заради обстоятелството, че измежду сегашната администрация на Съединени американски щати " никой не може да беседва " с съветското управление, в частност с президента Владимир Путин. Според него „ Съединени американски щати би трябвало да дадат ясно на Путин да разере, че той има единствено два избора – неотложно да стартира мирни договаряния или да се изправи пред светкавични последствия, в това число унищожаване на зависимостта на (Запада) от съветската сила “.

Тръмп счита също, че представители на Републиканската партия ще си възвърнат властта на президентските избори през 2024 година: „ Тази година ще си върнем Камарата на представителите и Сената, а през 2024 година ще си върнем красивия Бял дом “. Тръмп не сподели непосредствено, че ще се кандидатира персонално, само че сподели, че " е завоюва два пъти " и " в този момент може да се наложи да се кандидатираме още веднъж ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР