Жертви на „агресия“ и „лов на вещици“: Кой какво е казал в спора за целувки на Световното първенство между Луис Рубиалес и Джени Ермосо

...
Кризата беше причинена, след като г-н Рубиалес целуна напред Джени
Коментари Харесай

Кризата беше причинена, след като г-н Рубиалес целуна напред Джени Ермосо по устните по време на връчване на наградите в неделя в Сидни, Австралия.

Това казаха замесените в дните след инцидента.

Изображение: Дженифър Хермосо празнува с трофея от Световната купа

Джени Хермосо

Във видео в Instagram по време на празненството след инцидента 33-годишната жена каза: „Не ми хареса, но какво можех да направя?“

По-късно тя каза на Информационна агенция AFP: „Това беше напълно спонтанен взаимен жест поради огромната радост, която носи спечелването на Световната купа.

Луис Рубиалес: президент на испанския футбол обвинява Джени Хермосо, че е излъгала заради целувка на финала на Световното първенство за жени

"Президентът и аз имаме страхотни отношения, поведението му с всички нас беше изключително и това беше естествен жест на обич и благодарност."

Тя също омаловажи целувката в изявление, публикувано от Испанската футболна федерация (RFEF).

Но в изявление, публикувано от съюза на играчите FUTPRO в петък, тя и „жертвата на агресия".

"Искам да изясня, че както се вижда на изображенията, в нито един момент не съм дал съгласие за целувката, която той ми даде и, разбира се, в никакъв случай не съм искал да повдигнете президента", каза тя.

"Не толерирам думите ми да се поставят под въпрос и още по-малко да се измислят думи, които не съм казала."

Президентът на испанската футболна федерация има отказа да подаде оставка, след като целуна шампионка от Световната купа за жени след финала миналия уикенд.

Луис Рубиалес

46-годишният издаде , в което се казва: „Видяхме на това като на нещо нормално, естествено и по никакъв начин недобросъвестно. Но навън изглежда, че се е създала суматоха.

„Когато си президент на толкова важна институция като федерацията, трябва да бъдеш по-внимателен.“

При извънредно общо събрание, свикано от RFEF в петък, на което се очакваше да се оттегли, той обяви пет пъти бърза последователност под аплодисменти от много от доминираната от мъже публика.

Той твърди, че целувката е " взаимно и със съгласието" на Hermoso и каза, че е бил жертва на лов на вещици от "фалшиви феминистки."

В речта си той каза, че играчът ме е "вдигнал" в празничен жест и той я помоли за "малка целувка?" и тя „каза да“.

„Целувката беше същата, която бих могъл да дам на една от дъщерите си“, каза Рубиалес.

Той каза, че ще защити честта си в съда срещу политици, включително двама министри, които нарекоха целувката му акт на сексуално насилие.

Прочетете още:

Съюз на играчите

FUTPRO в сряда заяви, че ще защитава интересите на Хермосо и ще гарантира, че актът „няма да остане ненаказан“.

Общо 56 играчи, включително всичките 23-ма отбора, спечелили Световната купа, подписаха съвместно изявление, след като г-н Рубиалес отказа да подаде оставка в петък, в което те казаха, че няма да играят повече мачове, докато „ръководството на федерацията не бъде отстранено“. Снимка:RFEF

Испанската футболна федерация

RFEF застана зад г-н Рубиалес, обвинявайки Hermoso и FUTPRO в лъжа и заплаха за правни действия.

Продължително изявление, публикувано от федерацията през ранните часове на съботната сутрин бяха придружени от четири снимки, за които се твърди, че подкрепят неговата версия за събитията, две от които го показват как прегръща Ермосо с крака от земята.

„Тестовете са убедителни. Г-н президентът не е излъга", се казва в изявлението.

"RFEF и г-н президент ще демонстрират всяка от лъжите, които се разпространяват или от някой от името на играча, или, ако е приложимо, от самия играч.

„RFEF и г-н президент, като се има предвид сериозността на съдържанието на прессъобщението на съюза FUTPRO, ще започнат съответните правни действия.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР