Криза в парламента – така накратко лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Криза в парламента – така накратко лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов: На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мене - никой

Криза в Народното събрание – по този начин в резюме водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа обстановката с избора на шеф и подуправител на НЗОК. Борисов сподели още, че е приел предлагането на Кирил Петков на доверие. За това е отказал и среща с министър-председателя Николай Денков, по предложение на Мария Габриел и предпочел лидерска среща.

" Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков желаят да ме видят - аз споделих не. Ще се видя с Асен Василев - водачът на Политическа партия, и с Христо Иванов - водачът на Демократична България. Това споделих. В 10:00 часа се срещнахме, час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси. Асен Василев беше правилен, по тази причина съм извикал и Влади Горанов, с цел да спорим или да ни изясни кое, по какъв начин и за какво. Излязохме дружно пред медиите и съобщихме, че взимаме и двете оставки. Връщаме крачка обратно, с цел да работим градивно и за идващите избори и регулатори ", акцентира Борисов.

" Внушението в медиите беше, че все едно министър председателят Николай Денков е пристигнал и ни се е предиздвикал, това не е правилно, сподели още Борисов. На ГЕРБ мога да се карам единствено аз, а на мене - никой ", съобщи той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в Националната зимна академия на младежката организация на партията (МГЕРБ) в Сливен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР