Критиките в социалните мрежи към президента на ФИФА - Джани

...
Критиките в социалните мрежи към президента на ФИФА - Джани
Коментари Харесай

Инфантино с озадачаващо обяснение за селфито до ковчега на Пеле

Критиките в обществените мрежи към президента на ФИФА - Джани Инфантино, го накараха да направи коментар за селфито до ковчега на Пеле. Главата на Световната футболна централа даде много подозрително пояснение, като показа, че е „ желал да помогне на другари и съотборници “ на Краля на футбола.

„ Току-що се завърнах от пътуването си до Бразилия, където имах привилегията да участвам на красивото отдаване на респект към Пеле, което се организира във Вила Белмиро, Сантос. Разтревожен съм да науча, че съм бил подложен на критика за това, че съм си направил селфи и фотоси по време на вчерашната гала...Бих желал да поясня, че за мен беше чест, че съотборниците и членовете на фамилията на великия Пеле ме попитаха дали мога да направя няколко фотоси с тях. И несъмнено, аз незабавно одобрих “, стартира обяснението на швейцаро-италианеца, представено от уеб страницата на Джанлука Ди Марцио.

" В случая със селфито - съотборниците на Пеле желаеха да си създадат селфи всички дружно, само че не знаеха по какъв начин да го създадат. Така че, с цел да оказа помощ, сграбчих телефона на един от тях и щракнах фотографията на всички ни за него ".

„ Ако помощта към съотборник на Пеле основава рецензии, аз съм благополучен да ги приема и ще продължа да бъда потребен, когато е допустимо. Помагам на тези, които са съдействали за написването на именити страници на футбола. Изпитвам толкоз огромно почитание и удивление към Пеле и към тази гала през вчерашния ден, че в никакъв случай не бих направил нещо, което би било неуважително по какъвто и да е метод. Надявам се, че всеки, който е разгласил или споделил неща, без да знае и без да търси информация, да има благоприличието и смелостта да признае, че е сбъркал. Нека поправи това, което е споделил ", приключи Инфантино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР