Критика срещу БНТ за фалшива новина за протеста вкара вчера

...
Критика срещу БНТ за фалшива новина за протеста вкара вчера
Коментари Харесай

Фалшивата новина за Народния съд се оказа… истинска ВИДЕО

Критика против Българска национална телевизия за подправена вест за митинга вкара през вчерашния ден националната телевизия в пояснителен режим. Причината – медията излъчила известие, че протестиращи готвят Народен съд във вторник, а уредникът на митинга Николай Хаджигенов от „ Отровното трио “ – отхвърли.

„ Уважаеми Дами и Господа, Българска национална телевизия сервира на своите фенове опрощение за неточна информация в утринните вести от 8 септември 2020 година, като виновният редактор ще бъде дисциплинарно осъден. Българска национална телевизия не толерира и няма да толерира разпространяването на вести с погрешно наличие “. Тази позиция беше качена във вторник на уеб страницата на Българска национална телевизия.

Заместник-министър Георг Георгиев пък беше остро неодобрен, че е дал конференция, с цел да разяснява дейностите на митинга на основата на подправена вест.

Видео от събота пред Районния съд обаче внася нова изясненост по тематиката – подготовка за Народен съд в действителност има. Друг е въпросът дали съответно Хаджигенов, който смята митинга за персонална благосъстоятелност, взе участие в подготовката или не.

„ И да кажа на всички да чуят – във вторник 8 септември, организираме свикването на Народен съд пред Коля пред остарелия парламент. Граждани, който има интерес, който желае, който желае да осъди тази нелегитимна власт, която се видя, че няма никакво съображение и право.

Свикване на Народен съд на Коня! Всички заповядайте, всеки ще има право да направи претенции. Проектът ще бъде разискван по-късно в Народния съд, единственият законен в България. Организираме свикването на Народен съд пред Коля пред остарелия парламент “, повтаря неведнъж индивидът с мегафона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР