Критериите за кандидатстване в НГДЕК или т.нар. Класическата гимназия са

...
Критериите за кандидатстване в НГДЕК или т.нар. Класическата гимназия са
Коментари Харесай

Кандидатстване в НГДЕК: Върху какво да наблегнат кандидат-гимназистите

Критериите за кандидатстване в НГДЕК или така наречен Класическата гимназия са постоянно високи. Там търсят място деца, които в действителност имат предпочитание да се занимават с филантропично познание. Това сподели в Българска национална телевизия " Денят стартира " шефът на НГДЕК Мариела Папазова в Деня на патрона на учебното заведение " Св. Константин-Кирил Философ ".



Ние съхраняваме това, което ни е завещано от нашите учители, при нас традициите са доста значими, това ни крепи, добави Мариела Папазова.

За да влезеш в Класическата гимназия обаче не е въпрос на гений и не са наложителни частните уроци. Те са по-скоро утешение за родителите и децата, сподели Папазова. Тя счита, че когато учениците си учат и се стараят, биха могли да се оправят и без частни уроци. Тя признава обаче, че изпитът не е елементарен - той е по сходство на олимпиадите. В гимназията имат изпит и след 4. клас.

Нашите възпитаници се познават по това, че са свободно мислещи младежи. Очакваме всеки, който има обич към словото и любов към жанр и татковина, да заповяда в Класическата гимназия, сподели още Мариела Папазова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР