Кристиян Юлзари е имал лошия късмет да пътува с от

...
Кристиян Юлзари е имал лошия късмет да пътува с от
Коментари Харесай

Разказ от първо лице за пътуване с влака от София до Варна, който закъсня с 8 часа


Кристиян Юлзари е имал неприятния шанс да пътува с от София за Варна в четвъртък против петък. Закъснението на този бърз трен беше рекордно за последните години – над 8 ч.

От Националната компания „ Железопътна инфраструктура “ обясниха, че закъснението се дължи на поради паднало дърво.

Маршрутът на влака


„ Пътуването стартира напълно обикновено – по разписание в 22:55 ч. Аз пътувах за Русе, трябваше да направя връзка в село Тулово, която по този начин и не се реализира. В 00:50 ч. влакът спря на гара Стряма, прекъсването не беше планувано. Кондукторът във влака ни изясни, че е скъсана контактна мрежа “, описа Юлзари.

На гара Стряма влакът остава повече от 5 часа. Парното е спряно. На пасажерите е препоръчано да влязат в чакалнята на гарата, която е била топла.

По думите на мъжа чиновниците на БДЖ са съдействали на пасажерите и са давали информация, доколкото са имали такава. Успях да остана 2 часа във влака, само че напуснах, тъй като беше доста студено и не можеше да се устоя, споделя Кристиян Юлзари.

Кристиян Юлзари, пасажер във влака


Той сподели още, че на пасажерите е предоставено вода и храна на гарите Карлово и Сливен, само че част от храната – кроасани, е била с изминал период на валидност. Автобусен транспорт не е бил препоръчан, тъй като гара Стряма е в „ нищото “. Разчитали са нов локомотив.

Пътувам с този трен постоянно, не се беше случвало такова забавяне и се надявам повече да не се случва, сподели в умозаключение мъжът.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР