Кристиян Шкварек в предаването Панорама на БНТ заяви, че вижда

...
Кристиян Шкварек в предаването Панорама на БНТ заяви, че вижда
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: За избори държавата похарчи над 500 млн. лева - колкото за 2 детски болници

Кристиян Шкварек в предаването " Панорама " на Българска национална телевизия съобщи, че вижда нещо огромно, което може вероятно да накара политиците да създадат държавно управление, и нещо малко, което ги стопира. Той сподели, че към този миг сме дали като страна към 500 милиона за предварителни избори. Това са две детски лечебни заведения. Според него в случай че в този момент не се направи държавно управление, ще отидем на избори за шести път и ще бъдат изхарчени пари за още най-малко половин детска болница.

Шкварек напомни, че до момента в който преди 2-3 години, когато се състояха революцията на площадите - тя беше с цел да се смъкна държавното управление и да желае оставката на тези, които са на власт.

Но това събитие бързо стартира да се трансформира. " В последно време българите към този момент считат, че е добре по-скоро непременно да има някакво държавно управление, в сравнение с да отиваме за шести, седми, осми или девети път на избори и да дадем още две или три детски лечебни заведения като стойност ", беше безапелационен политическият анализатор.

" Докато, сподели още той - нашите съседи се развиват. В Атина строят най-голямата постройка в страната. В Румъния са дали три плана за по 150 млн евро. У нас - нищо! "

За 3 години нищо не се случва и нищо не се развива - в случай че ще и да има най-хубавите служебни държавни управления.За господин Шкворек те са нещо като система, която е включена като реанимация към болния човек.

Той счита, че в случай че това продължи като обстановка този, който откаже да сформира държавно управление ще бъде грубо осъден на идващите избори.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР