Кристиян Николов бе осъден на 9 години затвор за причиняване

...
Кристиян Николов бе осъден на 9 години затвор за причиняване
Коментари Харесай

Семейството на милен Цветков иска по-тежка присъда за Кристиян Николов

Кристиян Николов бе наказан на 9 години затвор за причиняване на гибел на пътя след приложимост на опиати в злополуката, в която почина журналиста Милен Цветков. Софийската градска прокуратура стачкува присъдата и ще упорства Апелативният съд да признае Николов за отговорен по обвиняване в съзнателно причиняване на гибел.

Менко Менков е юрист на околните на починалия публицист. Той съобщи, че те ще апелират присъдата. Да се потвърди предумисъл поради приложимост на алкохол или опиати е допустимо, само че случаите са редки, изясни юристът.

„ Има смисъл да се повдигне такова обвиняване, тъй като в тази ситуация се касае за коктейл от няколко наркотични субстанции в кръвта, както и за извънредно брутално и тежко нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата ”, безапелационен е Менков.

Той назова „ приказки от 1001 нощ ” обясненията на обвинения за това по какъв начин са попаднали наркотичните субстанции в организма му.

„ Експертите бяха безапелационни, че изключително кокаинът не може да бъде всмукан от организма на човек с банкет на чай или паста за зъби. Това става само с венозен банкет или поемане ”, изясни юристът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР