Кристиян Христов е бил освободен от ареста, съобщи bTV, позовавайки

...
Кристиян Христов е бил освободен от ареста, съобщи bTV, позовавайки
Коментари Харесай

Кристиян Христов, замесен в скандала с Осемте джуджета, бил освободен от ареста

Кристиян Христов е бил освободен от ареста, заяви bTV, базирайки се на свои източници. По информация на медията той е бил пуснат около 2 часа откакто беше арестуван.

Припомняме, че формалният притежател на сдруженията " Изамет " бе арестуван в сряда преди конференция по отношение на проблема " Осемте джуджета:, на която трябваше да бъдат дадени незнайни до момента детайлности по случая по отношение на " порочните способи за преодоляване на правосъдната система ". Христов е забъркан в абсурда, станал прочут като " Осемте джуджета ".

Работил е за Любена и Петьо Петрови.

Ден по-рано стана ясно, че е проведена акция в ресторант в столичния кв. " Драгалевци ". По първична информация обект на инспекция са били някогашният следовател Петьо Петров, по прякор Еврото, както и предприемачът Размиг Чакърян, по-известен като Ами. Беше обявено, че Еврото е избягал от ресторанта, под който са открити голям брой подземни изходи. Впоследствие стана ясно, че Петров е разгласен за търсене.

Около час и половина след ареста на Кристиян Христов прокуратурата оповести подробности около акцията в " Драгалевци ". Повод за нея нила публикувана информация в медиите от 29 май за осъществени закононарушения по член 143, ал.1 и по член 339а, ал.1 от Наказателен кодекс.

По случая е формирано досъдебното произвеждане за това, че разнообразни лица са били принуждавани да създадат нещо срещу волята си, като за това са употребявани и закани, както и за нелегално потребление на особено техническо средство за събиране на информация.

По досъдебното произвеждане към наказателна отговорност е притеглен Петьо Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР