Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория

...
Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория
Коментари Харесай

Скрита лимонка! Кристина от "Ергенът" овършала Слави, Годжи и Петканов?

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на " Ергенът ", в началото се показа като интелигентна и образована дама, попаднала измежду евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е доста по-различна, най-малко в честен аспект, от тях.

Нахаканата русокоска е учила " Право " пет години и е квалифициран правист, само че наподобява не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е желала да бъде известна, заради което и непрекъснато се бутала в малкия екран.

Преди три години даже се появява в малкия екран на Слави Трифонов " 7/8 ТВ ", в предаването " Вечерта на Северозапада ", когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според разнообразни клюки, тиражирани в общественото пространство, с цел да се добере до покана в малкия екран, амбициозната русокоска е предходна през не едно или две кревати, а за нейни любовници се спрягат Годжи и даже самият Слави Трифонов.

Още преди тях обаче, юристката настойчиво се бута към известността. Тя има фотография с Даниел Петканов, направена напролет на 2017 година

По това време Лудия кореспондент е към момента самостоятелен. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, само че чак есента, когато двамата участваха във " ВИП Брадър ".

Дали е имало нещо по-интимно сред Кристина и Петканов, можем единствено да гадаем. Поне към този момент, написа

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР