Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория

...
Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория
Коментари Харесай

Що за юрист?! Кристина от „Ергенът” иска да бъде известна, затова пуснала на Слави, Годжи и Петканов?

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на „ Ергенът ”, се показа с облик на интелигентна и образована дама, попаднала измежду евтини момиченца. Оказва се обаче, че тя не е доста по-различна в честен проект от простоватата и лека жена Габриела Цонева.

Може да е учила „ Право ” 5 години и да е квалифициран правист, само че не с това е обвързвана огромната й фантазия. Още като студентка Крис е желала да бъде известна и се е бутала в малкия екран.

Преди 3 години тя се появява в малкия екран на Слави Трифонов “7/8 tv ” в предаването “Вечерта на Северозапада ”. Негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според някои клюки, с цел да се добере до покана в малкия екран, Кристина е предходна през не едно легло. За нейни любовници се спрягат Годжи и даже самият Слави.

Юристката обаче се бута към известността още отпреди това. Тя има фотография с Даниел Петканов, която е направена напролет на 2017 година

По това време Лудия кореспондент е самостоятелен. Той се ожени за Александра Богданска същата година, само че есента, когато двамата участваха във „ ВИП Брадър ”.

Счита се, че Кристина просто е предходна през леглото на Дани, надявайки се това да й донесе дивиденти, само че нищо такова не се случи.

Юристката взе участие и в „ Ергенът ” единствено поради славата. Тя не даде симптом да харесва нещо у Евгени и по какъв начин другояче, в случай че той е много по-скромен финансово от милионерите, с които е била Кристина.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кристина от Ергенът Слави Трифонов Годжи Даниел Петканов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР