Кристина Пламенова го играеше много сериозна и порядъчна жена, но

...
Кристина Пламенова го играеше много сериозна и порядъчна жена, но
Коментари Харесай

Истината: Евгени изхвърлил Кристина от "Ергенът", защото е била интимна с транссексуална!

Кристина Пламенова го играеше доста сериозна и порядъчна жена, само че в действителност няма нищо общо с този си облик. Зад стабилната си специалност на правист тя крие шокиращи прекарвания.

Сред най-странните е, че най-близкият й другар е не просто гей, само че и тр@вестит. Това излиза наяве от профила му във Facebook.

Интересното е, че при започване на другарството си двамата са имали и лека случка. Получава се по този начин, че правистката е била интимна с жена от вида „ транс “.

Евгени Генчев бил наясно с биографиите на девойките. Това било едно от условията му да взе участие в „ Ергенът “. Той бил положително момче и не желал да се подведе и да вземе някоя, която не е за него.

Фактът, че Кристина е спала с джендър, не бил общопризнат добре от музиканта. Ето за какво той побърза да в профил Кристина, макар че тя беше една от най-добре изглеждащите участнички в риалити шоуто.

Крис обаче не тъжи изключително. Тя взе участие по-скоро за популярност, а останалото, в случай че стане, щеше да е бонус.

Юристката от Бяла Слатина от дребна се бута да е известна. Тя е взела участие епизодично при Слави Трифонов и Димитър Рачков, единствено и единствено да пробие в шоубизнеса. Затова се записала и в „ Ергенът “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кристина от Ергенът Евгени Генчев Ергенът

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР