Кристина от Сандански няма спомен от убийството на двете си

...
Кристина от Сандански няма спомен от убийството на двете си
Коментари Харесай

Ужасът в Сандански: Майката на убитите деца не си спомня за случилото се

Кристина от Сандански няма спомен от убийството на двете си деца. Това стана ясно от думите на нейния юрист - Маньо Алексиев. Днес трябваше да бъде даден ход на друго дело. Кристина съди мъжа си за домашно принуждение, две седмици след убийството на децата си.
Делото обаче бе отсрочено за 17 декември. Причината - молба на юриста на Георги Трайков, който съгласно претекстовете на отбраната не е бил постоянно свикан.

Нито Георги, нито Кристина участваха в правосъдната зала през днешния ден.

След съвещанието юристът на Кристина Дунчева - Маньо Алексиев сподели, че преди дни е разговарял още веднъж с нея, като тя е проговорила за деня на убийството.

“Тя има визия към този момент какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше напълно обикновено, съответно на въпросите с прелестна памет и мемоари за предишното досега на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00ч., когато е имала следващия скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, от там нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разрушава, нахлуват хора, чува крясъци, писъци и по този начин нататък, само че нищо съответно не декларира, не споделя. Казва, че няма спомен ", съобщи юрист Алексиев, представен от Българската национална телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР