Кристина е енергична украинска гримьорка, тя е бременна с близнаци.

...
Кристина е енергична украинска гримьорка, тя е бременна с близнаци.
Коментари Харесай

Страх ме е да не го загубя”: Ужасът на войната в Украйна

К ристина е енергична украинска гримьорка, тя е бременна с близнаци. Но за разлика от множеството бъдещи майки, брачният партньор ѝ е във въоръжените сили на Украйна и пази родината си от Русия.

Ще успее ли брачният партньор ѝ да стигне до раждането? 

На фона на съветската инвазия в Украйна Кристина би трябвало да премине през бременността си без поддръжката на своя брачен партньор, до момента в който той се бие за родината им. Вървейки към лекарският кабинет за следващия ултразвук, тя се натъкнала на военни парчета и монумент на починали бойци. Месеци наред Кристина се движеше дружно с майка си и сина си за сигурност. Докато чака термина си, тя се надява командирите да освободят брачна половинка ѝ  в точния момент за раждането на близнаците им и да му дадат спомагателни ваканционни дни, с цел да отпразнуват мотива като семейство. 

Това е част сюжета на документалния филм, продуциран от Юна Лий. Лентата бе снимана в Киев, Украйна, а премиерата му беше на 11 юли 2022 година, разгласи порталът Voice of America (VOA) .    

“Съпругът ми Владимир работеше като водач в строителна компания. Но в този момент, в този сложен за всички миг, е доброволец във въоръжените сили на Украйна.Той е боен ”, споделя Кристина.  

“Не се знае къде ще бъде на следващия ден. Не се знае каква ще е задачата му. Разбира се, опасявам се за живота на брачна половинка си. Страх ме е да не го изгубя ”, показва дамата, до момента в който фрагменти демонстрират, по какъв начин Кристина минава около унищожени коли. Кадрите демонстрират и вредите по постройката, в която е живяла. 

Кристина и фамилията ѝ  се реалокираха в Чернигов в северната част на Украйна на 24 февруари, деня, в който избухна войната. Докато ги нямаше апартаментът им претърпя вреди, оповестява VOA

“Тази къща беше доста значима за мен, Важна за фамилията ми, тъй като е издигната от моите баба и дядо. Съпругът ми и аз взехме решение да се преместим в тук, тъй като е по-удобно децата, с цел да дишат чист въздух. Всички фотоси на родителите на баба ми и дядо ми бяха унищожени след нахлуването на Русия в Украйна. Всичко беше разграбено. Изчезнаха и детски движимости, които съхранявахме в тази къща ”, споделя дамата. 

Историята на Кристина е част от план, озаглавен “Mother Ukraine ”, който споделя за живота по време на война.     
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР