Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Жени Калканджиева и агент Тенев влизат

...
Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Жени Калканджиева и агент Тенев влизат
Коментари Харесай

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листите

Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Жени Калканджиева и сътрудник Тенев влизат в листите от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация, оповестяват от партията. Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха съглашение за поддръжка с войводите за парламентарните избори.

Жени Калканджиева е в листата от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация в Хасково. Председателят на СЕК Георги Манев е също измежду претендентите, само че в Бургас. С това забавните и атрактивни лица, които поддържат Вътрешна македонска революционна организация за идния избор се усилват от 105 на повече от 115. Интересното е, че осем индивида отвън тясно партийните структури са и водачи в разнообразни райони, означават от партията.

Известната естрадна певица Кристина Димитрова ще заеме своето място измежду претендентите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е измежду лицата в 24-и МИР и в София – област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал прочут в обществото като „ Агент Тенев “, ще води борба паралелно с него в 24-и МИР.

Средна европейска класа е партия, която е основана в поддръжка на дребния и междинен бизнес. Основните правила, които нейните почитатели изповядват са доста сходни с огромна част от възгледите на Вътрешна македонска революционна организация. Това е и повода за поддръжката и присъединяване на нейни представители в листите на Вътрешна македонска революционна организация. Това не е първото съдействие на двете партии, разясняват войводите.

Традиционно и Съюзът на патриотичните сили „ Защита “ заявява поддръжката си за Вътрешна македонска революционна организация. Това е партия със мощно патриотична ангажираност, която също дава свои представители като гражданска представителност в листите.

Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ също е измежду обединенията, които припознават политиките и концепциите на Вътрешна македонска революционна организация. Те имат своята представителност измежду претендентите за депутати и ще работят за отбрана на дребния и междинен бизнес и на земеделските производители в цялата страна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР