Кристина Апългейт призна, че ѝ е било трудно да се

...
Кристина Апългейт призна, че ѝ е било трудно да се
Коментари Харесай

Кристина Апългейт за края на кариерата си: „Имаше моменти, в които се разпадах на снимачната площадка“

Кристина Апългейт призна, че ѝ е било мъчно да се гледа в сериала „ Dead to Me “ поради здравословното си положение.

В скорошно изявление пред 51-годишната актриса , която удостовери, че страда от множествена склероза през 2021 година, разкри, че са минали месеци, преди да изгледа черната комедия на Netflix след излизането на последния трети сезон .

 Кристина Апългейт Getty

„ Не ми харесва да се виждам по какъв начин се боря “, изясни тя. „ Освен по този начин качих 18 кг поради медикаментите. Не приличах на себе си и не се усещах като себе си. “

Когато най-сетне Кристина изгледала епизодите, предпочела да го направи сама . Тя изясни, че ѝ се налагало да стопира от време на време, когато ставало прекомерно мъчително .

„ В един миг съумях да се дистанцирам от личното си его и да осъзная какъв брой красива част от малкия екран е [сериалът] “, сподели Апългейт пред The Los Angeles Times. „ Всички подиуми, в които не съм взела участие, бяха толкоз занимателни за гледане. “

 Кристина Апългейт imdb

Кристина влиза в ролята на сътрудника по недвижими парцели Джен Хардинг , която се бори със скръбта от гибелта на брачна половинка си . Пътят ѝ се пресича с този на Джуди Хейл ( в ролята Линда Карделини ), художничка със свободен дух, която крие личната си болежка и една мрачна загадка . Срещата на двете дами става мотив сюжетът да прегледа тематиките за другарството и загубата по ненадейно персонален метод. А тъкмо това е и което самата Кристина претърпява в персоналния си живот.

„ Плача, когато приказвам за Линда, тъй като я обичам толкоз доста “, споделя тя, давайки изявлението по телефона от вкъщи си в Лос Анджелис.

 Кристина Апългейт Getty

По средата на фотосите на последния сезон на сериала през 2021 година Апългейт стартира да изпитва болки в краката и трептене . Впоследствие е диагностицирана с множествена склероза . Налага ѝ се да си вземе отмора от фотосите, с цел да осъзнае тежката вест и да стартира лекуване.

След това обаче Кристина, която работи на практика от раждането си, упорства да се завърне и да се снима до финала на сериала . Тази стъпка не е лесна, тъй като ѝ се постанова да разчита на екипа повече от всеки път.

„ Те бяха невероятни “, споделя тя за сътрудниците си. „ Имаше моменти, когато се разпадах на снимачната площадка и си споделях: „ Не мога, би трябвало да създадем отмора, нуждая се от половин час “ и всички бяха толкоз любящи, че всичко беше ОК. “

 Кристина Апългейт imdb

Независимо от тежката здравословна борба, осъществяването на Апългейт като Джен Хардинг в „ Dead to Me “ ѝ завоюва редица самопризнания, в това число шеста номинация за SAG (Наградите на Гилдията на актьорите ) за извънредно показване на актриса в комедиен сериал.

Актрисата обаче призна, че идните награди SAG най-вероятно ще бъдат последните за нея, защото продължава да се бори с последствията от заболяването.

„ Вероятно това е последната ми гала като актриса, тъй че го одобрявам като нещо доста значимо “, показа Апългейт. „ В момента не мога да си показва да ставам в 5 сутринта и да извозвам 12 до 14 часа на снимачната площадка. “

 Кристина Апългейт Getty

През декември в Шоуто на Кели Кларксън Кристина разкри, че през годините работата ѝ оказва помощ да не мисли за проблемите в действителния живот. Тя означи, че е употребила актьорството, с цел да се оправи по-лесно с мъчителни моменти в живота си като раздели, смъртни случаи и рака на гърдата .

Апългейт признава, че за първи път ежедневното вървене на работа всеки ден ѝ е дало опция да скърби. В своята героиня в „ Dead to Me “ тя е вложила всички страсти, които са минали през нея поради множествената склероза.

„ Красотата на „ Dead to Me “ е, че ми даде една странна платформа за справяне с заболяването “, изясни Апългейт. „ Душата ми в действителност се разпадаше, за жалост, пред очите на целия свят, само че това беше катарзисно по един хубав метод. “

За да се оправя с диагнозата, звездата от „ Женени с деца “ разчита и на хумора, тъй че близките да могат да се отнасят към нея по същия метод, както преди новината за това да стане обществено притежание. Умението да бъде занимателна и да се смее тя разказва като своя „ щит “, до момента в който продължава да претърпява всичко в себе си .

„ Правя го, с цел да накарам хората да не се опасяват да бъдат към мен, разбирате ли? Сега ме виждат като човек с увреждания, само че желая да се усещат удобно и да знаят, че можем да се посмеем на това.

А в случай че ролята на Джен Хардинг в „ Dead to Me “ в действителност е последната на Апългейт , то това е майсторски метод за един актьор да завърши кариерата си – кулминационна точка на целия ѝ опит, твърдоглав труд, обич и отдаденост през годините.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР