Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато

...
Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато
Коментари Харесай

Кристина Агилера откровено за секса, за мъжете и за загубата на девствеността

Кристина Агилера не се опасява да навлиза в детайлности, когато става въпрос за половия живот. Дори е подготвена да изпадне и в редица интимни откровения.
 Кристина Агилера, Матю Рътлър, годеж и мисли ли за женитба певицата
Готова ли е Кристина Агилера за женитба

Изпълнителката към този момент е минавала под венчилото

Именно това направи изпълнителката преди дни, появявайки се в в епизод на подкаста Call Her Daddy, където свободно приказва за своята сексуалност, в това число за загубата на девствеността си и за ексцентричните места, на които е правила секс.

Пред водещата Алекс Купър певицата се връща обратно в годините и признава, че е изгубила девствеността си в една много напреднала възраст. И макар че не показва тъкмо число, прецизира, че е " по-късно, в сравнение с бихте си помислили ".

42-годишната Агилера не споделя кой е бил първият ѝ фаворит, само че пък признава, че е имала много връзки с танцьорите, които са я придружавали по време на нейните турнета. " С някои бях в действителност близка. Така се случва, когато непрекъснато си на път и имаш достъп до толкоз доста неща. "

И прибавя че постоянно е харесвала и предпочитала " по-обикновените " момчета, макар че е излизала с някои звезди. " Развлекателната промишленост е прекомерно нарцистична. Животът ми е задоволително забързан, уговорките ми са прекомерно огромни, по тази причина не бих могла да понеса някои, който прави същото като мен ", признава Кристина.

Звездата е по отношение на Матю Рътлър, с който са дружно над 10 години и с който имат осемгодишна щерка, напомнят от People. И когато става дума за връзката ѝ, Кристина въобще не се въздържа да приказва за интимния живот с колегата си.

Открито приказва за обичаните си секс пози, които избира " според от настроението и моментът от деня ". И че обича да " употребява въображението си да бъде изобретателна с колегата си ". Ето за какво държи интимните ѝ моменти да бъдат освен на обичайните места, като леглото или банята, само че и на някои в действителност непредвидени. Като да вземем за пример звукозаписното студио или самолетът. " Не мога да допускам даже, че не ни хванаха толкоз доста пъти, в толкоз ексцентрични обстановки ", прибавя Кристина и умно заклюва, че сексуалността е нещо доста самостоятелно и това, което се харесва на един човек, може да не допадне на различен.
 Сексуално опознаване - Кристина Агилера споделя за опита си със секс играчки и партньорството с лубриканта Playground
Кристина Агилера откровенно за лубрикантите и секс играчките

Изпълнителката е имала опция да опитва и опознава тялото си

Съвсем неотдавна Кристина разгласи, че е решила да работи за половото здраве на хората и по тази причина става съосновател и основен бранд консултант на лубрикантите Playground. Които, несъмнено, персонално е тествала - и сама, и с колегата си. " Сексуалността е занимателна! Да изследваме себе си би трябвало е нещо, което ни дава мощ и наслаждение. Надявам се да вдъхновя други дами да се усещат удобно в своето тялото и със своята половост ", стимулира избора си Агилера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР