Кристин Куин твърди, че нейният отчужден съпруг Крисчън Ричард е

...
Кристин Куин твърди, че нейният отчужден съпруг Крисчън Ричард е
Коментари Харесай

Кристин Куин твърди, че нейният отчужден съпруг Крисчън Ричард е хвърлил КУЧЕШКА КАКА върху нея... преди да бъде арестуван два пъти в рамките на 48 часа

Кристин Куин твърди, че нейният отчужден брачен партньор Крисчън Ричард е влезнал в избухлив спор преди двата му ареста в границите на 48 часа предходната седмица

Твърди се, че Ричард е хвърлил чанта, съдържаща стъклена бутилка, по Куин, само че е пропуснал и вместо това удари сина им - само че Ричард в този момент твърди, че разногласието е избухнал поради кучетата на Куин, уринирали върху движимостите му - като предприемачът отхвърля да е удрял сина им, съгласно TMZ.

По-рано тази седмица Ричард подаде лична молба за краткотрайна ограничаваща заповед (TRO), която се стреми да наложи „ правно силово поле към него “ – което той споделя е от значително значение в светлината на обвиняванията на Куин в домашно принуждение против него – които той отхвърля.

Ричард твърди, че двете фамилни кучета не са подготвени домашно и уринират и дефекират на всички места по своите LA home - и споделя, че Куин отхвърля да ги образова.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР