Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата, предизвикана от певицата

...
Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата, предизвикана от певицата
Коментари Харесай

Най- после добри новини за осакатената от Дивна моделка Кристин! Ето какво се случва с нея:


Кристин Илиева, която пострада тежко в злополуката, провокирана от певицата Дивна, направи първите си крачки с проходилка. Моделката разгласява видео в обществените мрежи, с цел да се похвали с напредъка си и да благодари на хората, които й помогнаха да събере пари за лекуването.

След злополуката, беше в действителна заплаха да изгуби десния си крайник. Но лекарите съумяха да го спасят. Прогнозите са, че ще са нужни към две години и още няколко интервенции, до момента в който Кристин се възвърне изцяло.

Преди няколко седмици, хубавицата беше оперирана още веднъж по неотложност в клиника в Турция. Оказа се, че получила зараза на костите, която лекарите съумяха да овладеят.
След това роднините й трябваше да съберат 65 000 евро, с цел да продължи лекуването на Кристин. Сумата беше събрана за рекордно време – 10 дни.

Близките на моделката са гневни на певицата Дивна, която се покри след зверското меле, което осакати Кристин. Те недоволстват, че изпълнителката не е дала нито стотинка за лекуването на приятелката си и даже дълго време на отиваше в болничното заведение да я види. Дивна въпреки всичко отишла при Кристин по Великден и моделката й дала амнистия. Оттогава обаче двете не са се виждали.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР