Кристин Илиева даде поредното си интервю след катастрофата с Дивна

...
Кристин Илиева даде поредното си интервю след катастрофата с Дивна
Коментари Харесай

Потрошената Кристин: Дивна беше най-добрата ми приятелка!

Кристин Илиева даде следващото си изявление след злополуката с Дивна на 12 март. Моделката акцентира, че случаят е станал при изпреварване. Тъй като сега тече експертиза, момичето не може да опише пред медиите всичко в елементи, само че когато завърши полицейската преценка на събитията, ще опише какво тъкмо се е случило.

И въпреки че мина през какви ли не интервенции и лекувания, занапред й предстоят пластични интервенции, които би трябвало да покрият белезите по краката й. Това ще се случи с помощта на събраните средства. Кампанията се е развила сносно, доста хора са помогнали, с помощта на което Илиева ще продължи да се лекува без финансови терзания. Предстоят й шест интервенции, споделя тя пред „ Телеграф “.

Колкото до подозренията, че ще се наложи ампутация на крайници й, Илиева описа: „ Още в Плевен по време на интервенцията излиза един доктор и споделя на родителите ми, че би трябвало да подпишат документ за възможна ампутация. Кракът ми е бил натрошен. Левият крайник е здрав. Тези белези по него са, тъй като е свалена тъкан, с цел да се постави на десния – там, където не е имало. Във ВМА бях призната с крайник, който е затрупан с месо, а в Истанбул с крайник – от който се вижда костта “.

И прибавя: „ Искаха да ми режат крайници, да. Правили са промивка на ранта доста време и по този начин са го избавили. Сложили са фиксатор, който е бил единствено за превозването. Транспортирането е било с доста дребен късмет за оцеляване за мен, до момента в който пътувам от Плевен до София. Нямало е по какъв начин в Плевен да се грижат за мен. Просто нямат нужната инсталация “.

Кристин едвам в този момент стартира да върви. Сутрин и вечер й вършат вливки венозно с антбиотици и й сменят превръзки. Красавицата е била отслабнала много, само че тъй като има потребност от повече сила, си е върнала килограмите. Хапва повече отпреди, най-вече месо. Преди е била веган.

Криси върви и на психолог, защото след случая са й се появили доста тежки паник офанзиви. Първата е била от автоматизирани порти. „ Започвам да рева ида не мога да си поема въздух и стартирам да вдишвам учестено. Пулсът ми се качва. Но тъкмо с един сеанс с психолога той сподели, че тези паник офанзиви се преодоляват. Един сеанс ми оказа помощ да схвана за какво се усещам по този начин. Било е поради вратата, която ме е смачкала при злополуката. Отварям очи тогава, не съм си на моето място, а избутана сред двете предни седалки. Но към този момент минавам през порти и не ме е боязън. Пия хомеопатични хапчета, които ме успокояват. Но даже и тях към този момент вземам единствено като се сетя “.

Не я е боязън от коли. Дори се закани, че като се оправи, ще вземе брошура, само че ще бъде доста деликатен водач.

Колкото до връзките й с Дивна, Кристин отсича: „ Нещата няма метод да не се трансформират и за двете ни, когато се случи нещо такова. Няма значение на каква възраст си и какъв брой си зрял. Поддържаме някаква връзка. По-скоро нейните родители поддържат връзка с моите родители. Причината е, че имаше моменти, в които не можех да имам връзка с нея. Аз не я осъждам, аз съм й дала прошка и съм й го споделила. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се трансформират след подобен случай. Тя беше от околните ми приятелки “.

Илиева си има гадже, само че не желае да навлиза в тематиката. Мечтае някой ден да има лична марка за облекла. Иска да учи мода.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР