Кристин Дейвис все повече заобичва тялото си. 58-годишната актриса, позната

...
Кристин Дейвис все повече заобичва тялото си. 58-годишната актриса, позната
Коментари Харесай

Кристин Дейвис разказа как приема тялото си след 40-годишна възраст

Кристин Дейвис от ден на ден заобичва тялото си.

58-годишната актриса, позната още като Шарлот от " Сексът и градът " показа нейните секрети към така наречен " self love ". В изявление за сп. " Woman " тя сподели: " Най-накрая одобрих и обикнах формата на тялото си, тъй че вместо да се тормозя, че не съм слаба, просто върша неща, които ми харесват - като йога и пилатес. "

Кристин също по този начин засегна тематиката за мястото на дамите в днешно време. " Сега обществото като че ли е по-приемащо, въпреки отново да се усещат възрастовите групи. Въпреки това не се усеща напън, че би трябвало да направиш нещо непременно, тъй като си жена ", изяснява Кристин. Но години наред ролята на Шарлот в " Сексът и градът " я карала да се срами от тялото си. Спомня си, че е чела мнения от рода на: " Бедрата й са по-големи от раменете ѝ ". Давайки съвет на дамите на 40 и 50 години в този момент, Кристин споделя: " Не е ужасно, че към този момент не изглеждате на 30 - не се и чака! "

Звездата описа и за майчинството и за това, че съгласно нея е било вярно да чака, до момента в който навърши 40 години, с цел да има деца. По нейни думи преди тази възраст не се е чувствала на вярното място за основаване на семейство. Звездата има две осиновени хлапета - Джема и Уилсън.

Що се отнася до брак - Кристин разкри, че в никакъв случай не се е интересувала от това да се сгоди. За разлика от известната си, захласната от това героиня Шарлот, Кристин в никакъв случай не е имала брак - нито пък държи на това. " Не съм омъжена ", съобщи звездата в подкаст по-рано тази година. Въпреки това е излизала с Алек Болдуин, Стив Мартин и Аарон Соркин.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР