Кристин Дейвис, която повтаря своята емблематична роля на Шарлот Йорк

...
Кристин Дейвис, която повтаря своята емблематична роля на Шарлот Йорк
Коментари Харесай

На Кристин Дейвис й е писнало от забележките за вида й в новия Сексът и градът

Кристин Дейвис, която повтаря своята емблематична роля на Шарлот Йорк в новия филм на HBO Max Сексът и градът, се насочи към отрицателното внимание, което тя, Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън притеглят към променения си външен тип в този момент, когато към този момент не са към 30-те и играят напряко дами на 50-те. Вероятно щеше да ги удари с пазарските си чанти, в случай че можеше.

Негативните мнения за зреещите звезди се ускоряват от обществените медии.

Например, когато спин-офът беше разгласен през януари и първите рекламни фотоси се появиха през юли, те незабавно бяха превърнати в мемове. И това се случи още веднъж, когато лимитираната серия дебютира предходната седмица.

56-годишната звезда сподели пред Sunday Times, че се е справила с изпитателните погледи и напъните на папараците да „ създадат грозни фотоси “ на нея и нейните сътрудници, до момента в който снима сериала в Ню Йорк.

„ Всеки желае да разяснява, за или срещу, или каквото и да е, за косите и лицата ни, това и това. Нивото на активност беше потрес “, сподели тя за това по какъв начин рецензиите й се показват. „ Чувствам се ядосана и не желая да се ядосваме от самото начало, тъй че не ги виждам. Просто знам, че ги има. "

Тялото на Кристин Дейвис е тематика за диалог от десетилетия и постоянно се разисква в медиите по време на истинското издание на Сексът и градът в края на 90-те и началото на 20-те години. Дейвис сподели, че седмичните публикации за провокативната комедия постоянно приказват за нейната крушовидна фигура, само че не са похвали....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР