Кристин Дацера ИнстаграмПопулярна стюардеса в социалната мрежа е убита в

...
Кристин Дацера ИнстаграмПопулярна стюардеса в социалната мрежа е убита в
Коментари Харесай

Убиха в хотел е популярната в инстаграм стюардеса Кристина Дацера

Кристин Дацера Инстаграм

Популярна стюардеса в обществената мрежа е убита в хотел 

Красивата филипинска стюардеса Кристин Анджелика Дацеро е умряла по отблъскващ метод.

Тялото й било намерено в хотелска стая в апартамент в Макати във Филипините, в който имало още 11 мъже.  Всички те били упрекнати в насилването и убийството й, написа Блиц. 

Според проверяващите Кристин трябвало да чества Нова година с трима от мъжете, когато се включили още осем, които тя не познавала.  Не е ясно по какъв начин се е стигнало до жестокото обезчестяване. По време на аутопсията било открито и насилването. По цялото си тяло имала синини и белези, получени, до момента в който се отбранявала. Кристин била доста известна в обществените мрежи, в Инстаграм имала над 82 хиляди фена, които се възхищавали на фотосите й от пътуванията поп целия свят. 



Сега всички те са съкрушени от новината за гибелта й.  " Лети високо, молим се за теб ", пишат те.  " Винаги ще си припомням с обич времето, когато работихме дружно. Дано ти и фамилията ти дочакате правдивост ", разяснява колежка на стюардесата. 
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР