Кристин Ченоут се омъжи за музиканта Джош Брайънт

...
Певицата и актьор Кристин Ченоут се омъжи за музиканта Джош
Коментари Харесай

Певицата и актьор Кристин Ченоут се омъжи за музиканта Джош Брайънт на 2 септември – което се оказва рожденият ден на Брайънт.

55-годишният Ченоут е известен с сценични роли като Глинда в "Wicked" на Бродуей, за която спечели номинация за Тони, и телевизионни роли като Олив Снук в "Pushing Daisies", за която спечели Еми. Брайънт, който навърши 41 в деня на сватбата им, е китарист от Арканзас. Той участва в групата Backroad Anthem.

Двойката се срещна за първи път през 2016 г., когато Backroad Anthem свириха на сватбата на племенницата на Chenoweth, според Entertainment Tonight. Те се срещнаха отново, когато групата свири на сватбата на нейния племенник през 2018 г. и започнаха да се срещат.

Според публикация в Instagram от Брайънт.

Сватбата се проведе в Далас, Тексас, според People. Тяхното куче, Thunder, беше носителят на пръстена и церемонията включваше няколко музикални приятели, които пееха, докато Мери-Мичъл Кембъл, музикалният директор на Chenoweth, ги придружаваше, според списанието.

През април двойката говори с Entertainment Tonight за планирането на сватбата и Chenoweth дразни факта, че техните приятели ще участват. „Ще бъде голям джем сешън“, каза Брайънт. „Мисля, че няма да имаме музика на живо. Просто всички ще свирим наоколо.“

„Нямаме нужда от DJ. Ще имаме един hootenanny“, каза Chenoweth, който печели награда "Тони" през 1999 г. за ролята си на Сали Браун в "Ти си добър човек, Чарли Браун" на Бродуей.

И двамата споделиха снимки от сватбата в Instagram във вторник, като написаха: „Моя завинаги.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР