Кристиано Роналдо започна тренировки в базата на Реал Мадрид.За първи

...
Кристиано Роналдо започна тренировки в базата на Реал Мадрид.За първи
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо започна тренировки в базата на Реал Мадрид

Кристиано Роналдо стартира тренировки в базата на Реал Мадрид.

За първи път в кариерата си 37-годишната суперзвезда е " незает " - няма контракт с клуб, а подобен може да подпише най-рано на 1 януари.

Така през вчерашния ден на " Валдебебас ", където е подготвителният комплекс на Реал, Роналдо излезе на игрищата с кондиционен експерт, а и в екипировка на клуба - както оповестяват мадридските медии. Те обаче прецизират, че няма късмет за контракт с " белия балет ". Поне все още не се приказва за такова нещо и никой от клуба не е коментирал тематиката, съобщи corner.dir.bg.

Роналдо напусна Манчестър Юнайтед на 20 ноември, когато договорът му бе преустановен по взаимно единодушие след гръмовно изявление пред британския публицист Пиърс Морган. То съдържаше много оскърбителното и невисоко мнение на Кристиано за мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг, за притежателите от фамилия Глейзър, за положението на " алените дяволи " и така нататък

Португалският нападател е дошъл в Мадрид напряко от Катар, като не е желал да вземе отмора.

Той стартира тренировки незабавно, с цел да е в оптимално положение на 1 януари, когато се чака да е играч на нов тим. Говори се за клуба от Саудитска Арабия Ал Насър, за португалския Спортинг, както и за тайнствен тим от Висшата лига.

След появяването му на във " Валдебебас " през вчерашния ден обаче, алтернатива в Испания също не трябва да се изключва. А за какво не и Реал?

Роналдо игра девет сезона в Мадрид и вкара 450 гола в 438 мача, печелейки четири пъти Шампионската лига в бяло.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР