Кристиано Роналдо ще последва примера на своя агент Жорже Мендеш,

...
Кристиано Роналдо ще последва примера на своя агент Жорже Мендеш,
Коментари Харесай

Роналдо следва примера на агента си, прави дарение на болници в Португалия

Кристиано Роналдо ще последва образеца на своя сътрудник Жорже Мендеш, финансирайки борбата с ковид в родната им Португалия. Звездата на " Ювентус " ще направи подаяние на лечебни заведения, което включва лекарства и защитни дрехи.

Информацията е на авторитетния испански вестник AS и идва по-малко от седмица, откакто " Марка " написа, че петкратният притежател на " Златната топка " трансформира хотелите си в лечебни заведения, а в последна сметка историята се оказа измислена.
В Португалия: Роналдо няма да трансформира хотелите си в лечебни заведения Новината на "Марка " е подправена

Сега обаче наподобява Роналдо в действителност ще се включи в борбата с COVID-19. Португалецът, печелещ по 28 млн. паунда на година в " Ювентус ", е един от няколкото клиенти на суперагента Мендеш, които ще се включват в самодейността.

В момента Кристиано е в изолираност в родния си остров Мадейра. Португалия остава измежду едва засегнатите от пандемията европейски страни, само че разгласи изключително състояние, очаквайки растеж на броя болни.

Роналдо отхвърли да се върне в Торино, откакто стана ясно, че съотборникът му Даниеле Ругани е дал позитивна проба за ковид. В лагера на италианския първенец има още двама заболели от COVID-19 - Блес Матюиди и Пауло Дибала.
Роналдо остава вкъщи, насочи прочувствен апел за битка с ковид Португалецът отказал да лети за Италия
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР