Кристиано Роналдо се опитва да си осигури изненадващ трансфер в

...
Кристиано Роналдо се опитва да си осигури изненадващ трансфер в
Коментари Харесай

Роналдо гледа към Манчестър Сити

Кристиано Роналдо се пробва да си обезпечи неочакван трансфер в „ Манчестър Сити “. 36-годишният нападател има още година до края на сегашния контракт с „ Ювентус “ и бе спряган за трансфер отвън гранда от Серия А това лято. Появиха се клюки за възможни завръщане в „ Реал “ (Мадрид) или „ Манчестър Юнайтед “, както и за присъединение към Лионел Меси в „ Пари Сен Жермен “.

Френският ежедневник "Екип " заяви, че Роналдо е податлив да премине в „ Сити “, като Бернардо Силва и Аймерик Лапорт евентуално могат да отидат в посока „ Ювентус “. Според информациите, Роналдо е разговарял с няколко играчи на „ жителите “ за прехвърлянето, в това число съотборниците му в националния тим на Португалия Силва, Рубен Диаш и Жоао Кансело.

„ Сити “ са склонни да заплащат заплатата на звездата, която е на стойност 31 млн. евро на година, само че желаят да го закупят за ниска трансферна сума. Шампионите на Висшата лига търсят нападател през този трансферен прозорец, като към момента се надяват да привлекат Хари Кейн до затварянето му. Присъединяване към „ Сити “ би било спорно за Роналдо, който към момента е обичан от почитателите на градския противник „ Юнайтед “ след шестте години в клуба сред 2003-2009.

Роналдо разгласява изказване предходната седмица, отговаряйки на слуховете за бъдещето му, само че решението да започва от пейката при равенството 2:2 с „ Удинезе “ в неделя повдигна спекулациите за възможната му разлъка със „ Старата госпожа “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР