Кристиано Роналдо се изказа доста ласкаво за дългогодишния си съперник

...
Кристиано Роналдо се изказа доста ласкаво за дългогодишния си съперник
Коментари Харесай

Роналдо за Меси: Той е невероятен, истински магьосник

Кристиано Роналдо се изрече много ласкаво за дългогодишния си противник Лионел Меси, като го сложи измежду най-хубавите футболисти в историята, дружно със Зинедин Зидан. Португалецът направи това във втората част от пространното му изявление с журналиста Пиърс Морган.

Петкратният притежател на „ Златната топка “ продължи да подлага на критика Манчестър Юнайтед и мениджъра Ерик загар Хаг, само че засегна и редица други тематики. Намерението на 37-годишния нападател е да играе до 40-годишна възраст, като съобщи, че ще се отдръпна от националния тим, в случай че Португалия завоюва Световното състезание, както и разкри връзката си с Меси.

Меси и Роналдо преобладават в спорта повече от 15 години, мотивирайки се един различен към все по-големи достижения.

Предполага се, че Меси и Роналдо нямат доста близки връзки, което би било разбираемо, като се има поради, че най-силните им години бяха надлежно в Барселона и Реал Мадрид. Роналдо удостовери, че двамата в никакъв случай не са били близки, само че изпитва голямо почитание към аржентинския национал.

„ Той е необикновен футболист. Магьосник. Топ. С него разделяме сцената към този момент 16 години. Представяте ли си, 16 години! Отношенията ни са прелестни. Не сме другари, не си вървим на посетители и не си приказваме по телефона. Но като противник, той е човек, който доста почитам. Харесвам и по какъв начин той приказва за мен. Дори и нашите съпруги също имат взаимно уавжение. И двете са от Аржентина. Какво да кажа за Меси? Той е страховит човек, който прави невероятни неща във футбола “.
Попитан от Морган дали Меси е най-хубавият състезател, който е виждал, Роналдо отговори:

„ Той и Зидан “.

Морган попита Роналдо дали би вечерял с Меси, на което той отговори:

„ Разбира се, обичам да се срещам с нови хора и да споделям нови неща “.

Изглежда, че няма връщане обратно за Роналдо на „ Олд Трафорд “ след рецензиите, които насочи към тима, само че разгласи, че не възнамерява да се отдръпна от спорта скоро.

„ Искам да играя още две години, може би три. Това е максимумът. Искам да завърша на 40. Това е добра възраст. Но не знам, не мога да виждам в бъдещето. Понякога планираш едно, а животът взема решение друго. Животът е динамичен и не заеш какво ще се случи “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР