Кристиано Роналдо разбуни сериозно разбуни духовете в света на футбла

...
Кристиано Роналдо разбуни сериозно разбуни духовете в света на футбла
Коментари Харесай

Пиерс Морган обясни за интервюто с Роналдо и разкри мотивите му: Искаше да иде в клуб от ШЛ

Кристиано Роналдо разбуни съществено разбуни духовете в света на футбла дни преди Световното състезание в Катар, откакто даде скандалното си изявление пред Пиерс Морган, в което атакува съществено Манчестър Юнайтед, притежателите на клуба, разгласи, че не почита мениджърът Ерик загар Хаг и приказва по още куп тематики, които провокираха разнопосочни мнения и отзиви. Английският публицист неколкократно показва околните си връзки с португалската звезда и в този момент в изявление за вестник “Телеграф ” разкри, че двамата са разменили известия, откакто Роналдо и Манчестър Юнайтед се разделиха по взаимно единодушие.
 Роналдо ядосан при промяната си в мача с Южна Корея Роналдо ядосан при промяната си в мача с Южна Корея
“Изпратих на Кристиано гифче на Уилям Уолъс в “Смело сърце ”, в което той вика “свобода ” ”, изяснява Морган, който разяснява, че си е помислил, че това е съвършеното известие за случая.

“Свободен като птица, ” ми отговори изяснява още британският публицист.

Веднага след скандалното изявление от Манчестър Юнайтед излязоха със известие, че ще подхващат нужните ограничения по отношение на португалската звезда и към седмица по-късно двете страни потвърдиха, че се разделят по взаимно единодушие. Английската преса добавя информацията, като оповестява, че това е коствало на Роналдо към 16 милиона паунда, които е трябвало да получи до края на контракта си през идващото лято.
 Роналдо изясни обстановката при промяната Роналдо изясни обстановката при промяната
“Не става въпрос за пари. Той счита, че в случай че се показа добре на Светоново състезание, ще получи това, което в действителност желае. А това клуб в Шампионската лига, който да му разреши да играе в шампионата и да успее да надгражда над своя връх по голове в най-престижния клубен шампионат, да чупи върхове и да печели титли, ” приключва Пиерс Морган разясняването на обстановката. До този миг обаче Роналдо може би не изпълва до дъно очакванията си за блестящо показване на Мондиал 2022 в Катар, където записа единствено едно попадение в първите три мача на " мореплавателите " в груповата фаза, а на 1/8-финалите ще се изправят против Швейцария.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР