Кристиано Роналдо получи специален подарък за Коледа от своята любима

...
Кристиано Роналдо получи специален подарък за Коледа от своята любима
Коментари Харесай

Любимата утеши Роналдо с Phantom за 250 хиляди паунда

Кристиано Роналдо получи специфичен подарък за Коледа от своята обичана Джорджина. Португалецът претърпя много призрачен Мондиал в Катар, само че хубавицата до него откри метод да го утеши. Джорджина подари на гелосаната суперзвезда автомобил Ролс Ройс Фантом на стойност над 250 хиляди паунда.



Финансите за фамилията в никакъв случай не са били проблем и наподобява, че няма да бъдат в бъдеще, защото Роналдо е пред сключване на контракт в саудитския Ал Насър след освобождението му от Манчестър Юнайтед.

Очаква се Роналдо да печели по 200 милиона евро на година, което е рекорден контракт в историята на футбола.

Последните месеци за португалеца във футбола бяха сложни, защото той си навлече гнева на мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг с изявлението, което даде пред Пиърс Морган. Там Роналдо разкри проблемите на клуба и аргументите той да е толкоз неоснователен след отдръпването на Сър Алекс Фъргюсън през 2013-а.

Под натиска на управлението Тен Хаг се принуди да накара Роналдо да се съгласи на анулиране на контракта по взаимно единодушие.

След това ядовете продължиха и на международното състезание, където Кристиано унизително загуби титулярното си място след груповата фаза, а отборът на Португалия отпадна на четвъртфинал против новобранеца Мароко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР