Кристиано Роналдо получи поредна награда, след като беше избран за

...
Кристиано Роналдо получи поредна награда, след като беше избран за
Коментари Харесай

Роналдо е номер едно в Португалия

Кристиано Роналдо получи поредна премия, откакто беше определен за най-хубав футболист на Португалия. Нападателят на " Реал " (Мадрид) беше награден с наградата Quina de Ouro, който се връчва от футболната асоциация на страната, съобщи Ройтерс.

Роналдо, който през 2017 година оказа помощ на " Реал " да завоюва купата в Испания, Шампионската лига, Суперкупите на Европа и Испания, както и международното клубно състезание, завоюва с безапелационна преднина пред Руй Патрисио и Бернардо Силва.

Нападателят към този момент завоюва " Златната топка " и премията Best, проведени от ФИФА.

" Това е премия, за която принос имат всички мои сътрудници през 2017 година. Никога няма да не помни какво реализирах самостоятелно и групово. Също по този начин обричам премията на моите четири деца, това също е връх – три бебета за три месеца ", пошегува се Роналдо, откакто получи премията от президента на УЕФА Александър Чеферин.

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо беше отличен с премията " Вашку да Гама ", която му беше присъдена като дипломат на португалския футбол по света.

Най-добър треньор за 2017 година стана Леонардо Жардим, който изведе " Монако " до купата във Франция и полуфиналите в Шампионската лига през предишния сезон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР