Кристиано Роналдо отрече да е приемал като съперник в своята

...
Кристиано Роналдо отрече да е приемал като съперник в своята
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Понякога реферите свирят пресилени дузпи, никога не е имало съперничество между мен и Меси

Кристиано Роналдо отхвърли да е приемал като противник в своята кариера Лионел Меси. Португалецът беше удовлетворен след успеха с 3:0 над Барселона в Шампионската лига.

" Важното беше да стартираме мощно и след 20 минути към този момент водехме с 2:0. Понякога реферите свирят пресилени дузпи, само че не желая да задълбочавам, тъй като тяхната работа е доста сложна. Когато си победил с 3:0 на " Камп Ноу ", не може да има подозрения дали е справедливо, или не.
 Снимка 508827
Източник:

Двамата с Меси сме непрекъснато дружно по церемониите за награди в продължение на 12-13 години. Никога не съм го считал за противник, това са измислици на медиите. Ние постоянно сме се разбирали съвършено и в случай че попитате Лео, той ще ви каже същото.

Винаги е хубаво да се върнеш в Испания и Каталуня, постоянно е мъчно да играеш на " Камп Ноу " против един от най-силните тимове, които съм срещал. Днес бяхме тим от първенци! Истинско крепко и заедно семейство. Ако играем по този начин, няма от какво да се опасяваме до края на сезон. Напред! ", написа Роналдо в обществените мрежи
 Барселона загуби от Ювентус с 0:3
Роналдо вкара две дузпи на " Камп Ноу ", Ювентус финишира под номер едно в Група G

Красив гол на МакКени със странична ножица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР