Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол от игра за Ал-Насър,

...
Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол от игра за Ал-Насър,
Коментари Харесай

НАЙ-ПОСЛЕ! Роналдо избухна с 4 гола за Ал Насър

Кристиано Роналдо означи първия си гол от игра за Ал-Насър, като вкара и първия си хеттрик при триумфа с 4:0 над Ал Уехда. В среща от шампионата на Саудитска Арабияпортугалецът се разписа на два пъти през първото полувреме. Той откри резултата в 21-ата минута, а по-късно вкара още един път в 40-ата минута, а по-късно добави още едно попадение в 53-ата минута, когато вкара от дузпа. Следващото му попадение пристигна в 61-ата минута.  

Първото му попадение бе юбилейно, защото бе гол номер 500 в кариерата му за състезание. Кристиано беше деен през цялото време, а неговите съотборници го търсеха при всяка благоприятни условия. При първия по-добър късмет негов удар бе блокиран, а негов изстрел от фал приключи в стената. В 18-ата минута Ал-Уехда бе покрай гол, само че Родригес нацели гредата.

В 21-ата минута Роналдо откри резултата. Той беше изведен чудесно зад отбраната и с удар по диагонала прати топката в левия низък ъгъл на вратаря. Попадението увеличи още повече настроението на стадиона и това на португалеца. Той вкара още веднъж в 40-ата минута, когато получи прелестно подаване. Кристиано забави малко удара, само че още веднъж не остави шансове на стража.

Ал-Насър продължи да господства и след почивката и бързо стигна до трети гол. Съдията отсъди дузпа за игра с ръка на защитник на домакините. Нямаше подозрения кой ще застане зад топката. Роналдо бе прецизен от бялата точка и оформи своя първи хеттрик в Саудитска Арабия. Носителят на пет “Златни топки ” не спря до тук и стигна до нов гол. В 61-ата минута той се откъсна напред. Вратарят отрази първия му изстрел, само че топката се върна при Кристиано и този път той не сбърка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР