Кристиано Роналдо очаквано няма да играе в дербито с Ливърпул

...
Кристиано Роналдо очаквано няма да играе в дербито с Ливърпул
Коментари Харесай

След тъжната вест: Фенове на Ливърпул с мил жест към Роналдо

Кристиано Роналдо предстоящо няма да играе в дербито с Ливърпул поради гибелта на новородения му наследник , оповестиха от клуба.

Отложеният мач от 30-ия кръг на Висшата лига е довечера от 22:00 часа.

Семейството е преди всичко и Роналдо застава до околните си в този извънредно сложен миг. Така че можем да потвърдим, че той няма да играе против Ливърпул на "Анфийлд " във вторник вечер. Подчертаваме, че фамилията е поискало конфиденциалност “, се споделя в публично изказване на Манчестър Юнайтед.

През октомври нападателят на Манчестър Юнайтед разкри, че той и Джорджина Родригес чакат близнаци . По-късно стана известно, че става дума за момче и момиче. Вчера Кристиано разгласи за гибелта на момчето .

Привържениците на Ливърпул пък се приготвят да изразят поддръжката си към футболиста в днешния дуел. За задачата почитателите на обмислят да спрат мача с ръкопляскания, като това да стане в 7-ата минута поради обстоятелството, че нападателят носи фланелката с №7 .

Liverpool fans are planning to stage a minute's applause in the seventh minute for Cristiano Ronaldo during Manchester United's visit to Anfield on Tuesday evening following the heartbreaking news of his baby son's death.
— SPORTbible (@sportbible)
Съперничеството би трябвало да бъде оставено настрани в трогателен миг като този. “You'll Never Walk Alone”, CR7”, написа последовател на Ливърпул в “Туитър”.

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес оповестиха тъжната вест за гибелта на единия от новородените близнаци в Инстаграм на 18 април. "С най-дълбока горест би трябвало да обявим гибелта на нашия наследник. Това е най-голямата болежка, която родителите могат да изпитат ".

"Само раждането на щерка ни ни дава сили да изживеем този миг с малко вяра и благополучие. Искаме да благодарим на лекарите и медицинските сестри за грижите и поддръжката. Ние сме съкрушени от тази загуба и молим за дискретност в този сложен миг. Скъпа, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме ", допълват двамата родители.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР