Кристиано Роналдо обяви, че е готов за Евро 2024 със

...
Кристиано Роналдо обяви, че е готов за Евро 2024 със
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо има голям успех преди Евро 2024 с дубъл за Португалия

Кристиано Роналдо разгласи, че е подготвен за Евро 2024 със замайващ дубъл, до момента в който Португалия приключи подготовката си с другарска победа с 3-0 над Република Ирландия.

39-годишният състезател, който по-рано уцели гредата с отразен директен свободен удар, означи 207-ата си игра за старши със своите 129-и и 130-и интернационалните голове седмица преди хората на Роберто Мартинес да стартират акцията си в група F против Чехия в Лайпциг.

Сладките попадения на капитана Роналдо в 50-ата и 60-ата минута, съчетани с откриването на Жоао Феликс от първото полувреме, донесоха на домакините комфортна победа в Авейро като втората фаза от прослушването на Джон О'Шей за поста на Ирландия старши треньор приключи по отрезвяващ метод.

Може и да не се очакваше Ирландия да победи страна, класирана на шесто място и 54 места над тях от ФИФА, само че увещанията на О'Шей да бъде „ извънредно “ да играеш против тях се оказаха безрезултатни защото организацията, която демонстрираха, че разочароват и в последна сметка победиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР