Кристиано Роналдо няма клауза в договора си с Ал Насър,

...
Кристиано Роналдо няма клауза в договора си с Ал Насър,
Коментари Харесай

От Нюкасъл отрекоха да имат клауза за привличането на Роналдо

Кристиано Роналдо няма уговорка в контракта си с Ал Насър, която да му разрешава да се причисли към Нюкасъл, в случай че британският тим се класира за Шампионската лига. Това съобщи мениджърът на свраките Еди Хау. 
 Роналдо: Това не е краят на кариерата ми, имах доста оферти от Европа, Бразилия, Австралия и Съединени американски щати Роналдо: Това не е краят на кариерата ми, имах доста оферти от Европа, Бразилия, Австралия и Съединени американски щати
Петкратният притежател на " Златната топка " бе показан във вторник като нов футболист на клуба от Саудитска Арабия с контракт за две години и половина, откакто напусна Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие. 

" Желаем на Кристиано всичко най-хубаво за бъдеще, само че от наша позиция няма никаква истина в това ", сподели Хау пред Sky Sports.
 В Испания: Кристиано Роналдо укрепва Нюкасъл, в случай че “свраките ” се класират за ШЛ В Испания: Кристиано Роналдо укрепва Нюкасъл, в случай че “свраките ” се класират за ШЛ
 Роналдо е рекордьор в Шампионската лига с 140 гола и е спечелил шампионата един път с Манчестър Юнайтед и четири пъти с Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР