Кристиано Роналдо не се продава и Манчестър Юнайтед очаква той

...
Кристиано Роналдо не се продава и Манчестър Юнайтед очаква той
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо не се продава

Кристиано Роналдо не се продава и Манчестър Юнайтед чака той да остане на " Олд Трафорд ", макар информациите в медиите, свързващи португалската звезда със ефектен трансфер в Челси.

Невъзможността на „ алените дяволи “ да се класират за Шампионската лига през идващия сезон и неналичието на нови попълнения до този миг, дадоха мотив за спекулации, че Роналдо към този момент желае да напусне.

Sky Sports напомня, че сътрудникът на футболиста Хорхе Мендеш се е срещнал с новия съсобственик на Челси Тод Боули предходната седмица. По време на срещата името на португалския национал е било упоменато.

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг към този момент даде да се разбере, че Роналдо е част от бъдещите му проекти.

Кристиано се завърна на „ Олд Трафорд “ предишното лято, 12 години откакто напусна клуба в посока Реал Мадрид. Той записа 24 гола в 38 мача за миналата акция, с цел да приключи като голмайстор на клуба във всички шампионати.

Манчестър Юнайтед приключи на шесто място във Висшата лига на Англия и не съумя да вземе трофей за пети следващ сезон. Въпреки това, Кристиано Роналдо се врече във честност към клуба по-рано този месец.

Португалецът ще навърши 38 години, когато договорът му с Юнайтед изтече през идващото лято.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР