Кристиано Роналдо направи официален дебют за новия си тим Ал

...
Кристиано Роналдо направи официален дебют за новия си тим Ал
Коментари Харесай

Роналдо не вкара в дебюта си, но Ал Насър се качи отново на върха

Кристиано Роналдо направи формален дебют за новия си отбор Ал Насър при успеха с 1:0 над Ал Етифак в мач от 14-ия кръг на елита на Саудитска Арабия. Португалецът не съумя да откри пътя към вратата, въпреки да насочи четири удара в срещата.

С триумфа Ал Насър си върна първото място, което загуби за няколко часа след успеха над Ал Хилал над Абха, в която основен арбитър бе Георги Кабаков. Новият отбор на Роналдо събра 33 точки в актива си, с една повече от Ал Хилал.

Първият удар в мача бе дело точно на Кристиано Роналдо, който се опитва в седмата минута, само че изстрелът му бе блокиран в ъглов удар.

В 31-ата минута Ал Насър излезе напред в резултата. След добре проведено последователно нахлуване Абдулмажеед Ал-Сулайхеем центрира към Роналдо, който се размина с топката, тя кацна на главата на Андерсон Талиска, който я прати във вратата за 1:0.

Четири минути по-късно Роналдо стреля от директен свободен удар, само че прати топката над вратата.

Поредният опит на португалската мегазвезда да откри пътя към гола пристигна в 54-ата минута, само че още един негов изстрел не попадна във вратата на съперника.

Шест минути по-късно Талиска нанесе мощен удар и бе покрай второто си попадение в срещата, само че вратарят Пауло Виктор се намеси добре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР