Кристиано Роналдо изуми футболния свят през юли, когато напусна Реал

...
Кристиано Роналдо изуми футболния свят през юли, когато напусна Реал
Коментари Харесай

Меси: Откакто Роналдо напусна, Примера дивисион стана по-оспорвана

Кристиано Роналдо изуми футболния свят през юли, когато напусна " Реал " (Мадрид), с цел да подпише с " Ювентус ".

След известни проблеми първоначално - аленият картон при успеха от Шампионска лига над " Валенсия ", португалецът навлезе в най-хубавата си форма.

Роналдо има 6 гола в последните 7 дуела, като неотдавна означи против своя някогашен клуб " Манчестър Юнайтед ", както и във вратата на " Милан ".

Този шампионат в Ла Лига е по-оспорвано, защото любимците изпитват съществени компликации против тимове, които не изявяват огромни искания.

Към момента 4 точки разделят водача " Барселона " от " Реал ", който се намира на шесто място.

За информация, по същото време предишния сезон още веднъж водачи в класирането са били " каталунците " с преднина от 14 точки пред 6-тия " Виляреал ".

Звездата на " Барселона " Лионел Меси съобщи, че съгласно него напускането на Роналдо е повлияло на това, че шампионатът е станал по-оспорван.

" Хубаво е, че конкуренцията е по-голяма от всеки път. Нищо не е елементарно. Всеки може да победи всеки и се надявам това да продължи известно време ", показа аржентинецът.

Междувременно двамата футболисти водят борба за " Златната топка ", която се печели от това дуо от 2007 година насам, когато Кака печели наградата.

Треньорът на " Ювентус " Масимилиано Алегри поддържа своя състезател.

" Роналдо подвигна класата на тима. Той е друг от другите и е необикновен голмайстор. Заслужава да завоюва " Златната топка " и се надявам, че ще успее ", разяснява Алегри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР