Кристиано Роналдо изглеждаше сърдит, след като УЕФА присъди на Лука

...
Кристиано Роналдо изглеждаше сърдит, след като УЕФА присъди на Лука
Коментари Харесай

Кристиано признал: Модрич беше №1

Кристиано Роналдо изглеждаше ядосан, откакто УЕФА присъди на Лука Модрич премията за “Футболист на сезона” в европейските шампионати през предходната акция. Дори сътрудникът му Жорже Мендеш се изрече язвително. Оказва се обаче, че самият футболист е приел триумфа на досегашния си съотборник в Реал Мадрид за подобаващ. Модрич разкри, че CR7 му е изпратил известие, в което написа, че хърватинът в действителност е трябвало да заслужи признанието.

“С Кристиано се разбираме добре и ще продължи да бъде по този начин. Индивидуалните награди са значими, само че аз не им обръщам такова внимание. Роналдо ми изпрати известие, с което ме поздрави и ми сподели, че се радва за мен и счита, че съм заслужавал приза”, призна Модрич в изявление за RTP3 след снощната контрола сред Хърватия и Португалия.

Luka Modric is the UEFA Men’s Player of the Year pic.twitter.com/tbhlaBEPNM
— B/R Football (@brfootball) August 30, 2018
В нея присъединяване не взе нападателят на Ювентус, който не беше викнат в националния отбор, с цел да може по-бързо да привикне с новия си клуб.

Компания на Модрич и Кристиано в тройката правеше Мохамед Салах. Тримата са с най-вече гласове и за премията на ФИФА - The Best. Победителят ще бъде разгласен на 24 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР