Кристиано Роналдо иска да напусне Ювентус след края на настоящия

...
Кристиано Роналдо иска да напусне Ювентус след края на настоящия
Коментари Харесай

Роналдо ще трябва сериозно да ореже заплатата си, ако иска да се завърне в Манчестър Юнайтед

Кристиано Роналдо желае да напусне Ювентус след края на сегашния сезон, оповестява „ La Gazzetta dello “. Изданието написа: „ те се разделиха, само че към момента живеят дружно “. Според информацията, Роналдо е упълномощил на своя сътрудник Жорже Мендеш задължението да му откри нов тим за идващия сезон.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес отхвърли завръщането на португалеца на „ Сантиаго Бернабеу “, а Манчестър Юнайтед остава най-реалистичната алтернатива пред 36-годишния футболист.

Желанието на португалеца е да се завърне на „ Олд Трафорд “, само че би трябвало да понижи съществено своите финансови искания, с цел да стане това факт. Според информациите в Италия, от Манчестър Юнайтед към този момент са уведомили сътрудника на Роналдо – Жорже Мендеш, че португалският футболист може да се завърне в клуба единствено в случай, че понижи с 50% заплатата си.

Кристиано има контракт с „ бианконерите “ до лятото на 2022 година. Роналдо ще би трябвало да понижи заплатата си от 31 милиона евро годишно, в случай че желае да напусне Ювентус. Преместване отвън Италия също по този начин ще го принуди да заплаща по-големи налози върху приходите от спонсорски контракти. Всъщност по този начин нареченият „ Указ за напредък “ му разрешава да заплаща единствено 100 хиляди евро налози върху приходите от чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР