Кристиано Роналдо и Хари Магуайър, актуалният капитан на Манчестър Юнайтед,

...
Кристиано Роналдо и Хари Магуайър, актуалният капитан на Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

CR7 отново лидер, но... по обиди

Кристиано Роналдо и Хари Магуайър, настоящият капитан на Манчестър Юнайтед, са двамата футболисти от Висшата лига, получили максимален брой онлайн обиди през предишния сезон.

Специално проучване в Англия сподели резултати, които носят единствено едно умозаключение - най-добре е звездите от футбола да не четат какво се написа за тях в Туитър, Facebook или Инстаграм, а при опция и да изтрият профилите си.

Компанията Ofcom извърши изследването единствено в Туитър, поръчано от Висшата лига. И заявява, че при 2.3 милиона туита по адрес на футболисти в първата част на предишния сезон, цели 60 000 са били искрено и извънредно обидни.

12 играчи отнасят голямата част от тях, като 8 са от Манчестър Юнайтед. Не е чудно, че почитателите на тъкмо този гранд са били най-разочаровани, откакто тимът направи най-слабия си сезон в историята на Висшата лига (от 1992-ра насам), само че много граници са били прекрачени в изявленията.

Кристиано Роналдо е безапелационен водач по получени ругатни единствено сред август и януари - 12 520 регистрирани туита с искрено обидно наличие, в които е тагнато името му. Втори е капитанът Магуайър - 8954, трети Маркъс Рашфорд (2557), а четвърти - отново състезател на " дяволите ", Бруно Фернандеш.

В топ 10 са още Хари Кейн (Тотнъм), Пол Погба, Давид де Хеа, Фред и Джеси Лингард (Юнайтед), и Джак Грийлиш (Манчестър Сити).

Само една обява - тази на Магуайър след унизителното 0:5 от Ливърпул през октомври, е била нападната с над 2000 обиди от разнообразни консуматори на Туитър.

Там той пробва да се извини и признава, че " като тим минаваме през сложен интервал и знаем, че не се представяме задоволително добре ". И, което е още по-куриозно, благодари на почитателите за поддръжката даже в тези неприятни моменти.

В отговор е получил изявления, които надали желае да бъдат прочетени от околните или, да вземем за пример, децата му...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР