Кристиано Роналдо говори за трети път в рамките на часове,

...
Кристиано Роналдо говори за трети път в рамките на часове,
Коментари Харесай

Роналдо: Сбърках кога да говоря, но нещо ще се случи

Кристиано Роналдо приказва за трети път в границите на часове, а съгласно последните му думи нещо в действителност ще се промени. Дали ще бъде трансфер, или нов контракт, ще се разбере до седмица. Каквото и да е обаче, португалецът показа, че го е "преглъщал " дълго време.

Снощната победа с 3:1 над Ливърпул във финала на Шампионската лига направи португалеца единственият състезател с 5 трофея от Шампионската лига след реформирането на шампионата. Доста от почитателите на "белия балет " останаха неприятно сюрпризирани от петкратния притежател на "Златната топка ", който безусловно след края на мача стартира да приказва в минало време за престоя си в "белия балет ".

Още при излизането си от стадиона Роналдо регистрира, че е било неверно да повдига тематиката таман в миговете на групов успех. Днес 33-годишният нападател още веднъж приказва, този път при качването на тима в рейса, който да го откара до летището в Киев за противоположния полет към дома.

"Проговорих в неправилния миг, само че нещо ще се случи. Не беше верният миг (след мача), почтено казано ", сподели Роналдо.

" До седмица ще кажа нещо, тъй като почитателите постоянно са ме подкрепяли и аз ги обичам. Не приказвам доста, само че когато споделям нещо, в действителност го имам поради. "

"Очевидно е за всички, че имам какво да кажа, само че не беше вярно да го върша след мача. Не скърбя обаче, тъй като аз съм почтен човек. Дълго време го преглъщах, само че не съумях да запазя хладнокръвие в този миг ", добави Кристиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР