Кристиано Роналдо едва ли ще отложи време за кариерата си

...
Кристиано Роналдо едва ли ще отложи време за кариерата си
Коментари Харесай

Плановете за пенсиониране на Кристиано Роналдо бяха потвърдени след вземането на решение за трансфер в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо надали ще отсрочи време за кариерата си на състезател, до момента в който е в Ал-Наср, което значи, че може да има още един огромен трансфер.

Петкратният притежател на Златната топка бързо се причисли към Саудитската професионална лига, откакто остави колоса от Висшата лига Манчестър Юнайтед под облака. Роналдо взе участие в избухливо изявление с Пиърс Морган, по време на което се прицели във всичко - от притежателите на Червените дяволи до сегашния управител Ерик загар Хаг.

Коментарите на Роналдо направиха личната му позиция на Олд Трафорд несъстоятелна и договорът му е преустановен по взаимно единодушие. Седмици по-късно той написа преференциална договорка със саудитската страна, само че наподобява, че Ал-Насър не е мястото, където той вижда себе си, завършвайки своята блестяща кариера.

Непосредствено по-късно след идването си в Близкия изток, Роналдо сподели пред медиите, че счита времето си в Европа за " свършило " и че има предпочитание да завладее различен континент. Той сподели: „ Щастли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР