Кристиано Роналдо е провел нови разговори с германския шампион Байерн

...
Кристиано Роналдо е провел нови разговори с германския шампион Байерн
Коментари Харесай

Роналдо пред сензационен трансфер

Кристиано Роналдо е провел нови диалози с немския първенец Байерн Мюнхен, защото възнамерява да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец. В изявление за журналиста Пиърс Морган португалецът твърди, че се усеща предаден, тъй като мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг и управлението на клуба се пробват да го изгонят от клуба.

„ Daily Mail “ твърди в този момент, че Роналдо и неговият сътрудник Жорже Мендеш са се срещнали с Байерн предходната седмица, откакто публични лица на „ баварците “ са летели особено до Англия за диалози. Мендеш към този момент опита да прати нападателя на „ Алианц Арена “ и в редица други европейски клубове, в това число Челси, Спортинг Лисабон и Наполи през лятото в опит да измъкне своя клиент от Юнайтед. Появиха се информации, че суперагентът е беседва даже и с Нюкасъл Юнайтед предишния месец.

Изпълнителният шеф на Байерн - Оливер Хан, съобщи през юли, че са обмисляли трансфер на Роналдо, само че той не се вписвал във „ философията “ на клуба. Германците също не бяха склонни да заплащат седмичната заплата на играча, която възлиза на 500 000 паунда, откакто заплатиха на Ливърпул 35 милиона паунда за Садио Мане като заместител на Роберт Левандовски.

Ronaldo's already planned his escape from Man United
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР