Кристиано Роналдо е под въпрос за последния на Португалия от

...
Кристиано Роналдо е под въпрос за последния на Португалия от
Коментари Харесай

Фернандо Сантош : Все още не е ясно дали Роналдо ще играе

Кристиано Роналдо е под въпрос за последния на Португалия от група " F " на Световното състезание по футбол против Южна Корея. Това заяви националният селекционер Фернандо Сантош. 37-годишният капитан не тренира в сряда и вместо това организира самостоятелно занятие във фитнеса.

" 50 на 50 е дали ще играе. Ще забележим. Всичко зависи от това по какъв начин ще се почувства той на днешната подготовка и дали е в кондиция за игра. Имаме проект, в случай че той отсъства ", съобщи Сантош, представен от Ройтерс.

След като завоюва против мачовете против Гана и Уругвай, Португалия е преди всичко в групата с 6 точки и Сантош съобщи, че Нуно Мендеш няма да играе освен против корейците, а и ще пропусне остатъка от шампионата поради контузия в бедрото. 

" Той няма да играе, само че самичък пожела да остане с тима. Неговият клуб се съгласи и той ще стартира възобновяване си при нас. Желанието му да бъде около съотборниците си е представително за настройката на целия ни състав ", добави той.

Мендеш, Отавио и Данило са контузени, тъй че Сантош сигурно ще прави ротации. 

" Имам цялостно доверие на всичките ни играчи. Трима са навън сигурно, та да забележим останалите по какъв начин ще се оправят. Не е елементарно да играеш на всеки четири дни, само че е извънредно значимо да спечелим първото място. Така ще имаме спомагателен ден отмора ", сподели още той.

Освен това, в случай че е преди всичко, Португалия най-вероятно ще избегне Бразилия на осминафиналите.  " Ако въпреки всичко се срещнем, това ще бъде мач сред два огромни тима. Нашето предпочитание обаче, както и тяхно, е да се срещнем на по-късен стадий в шампионата ", приключи Сантош.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР