Кристиано Роналдо е не само един от най-добрите футболисти в

...
Кристиано Роналдо е не само един от най-добрите футболисти в
Коментари Харесай

Новият хотел на Роналдо

Кристиано Роналдо е освен един от най-хубавите футболисти в света, само че и един много добър предприемач. Португалецът е съсобственик на два хотела в родината си, като за задачата си сътрудничи с най-голямата хотелска верига в страната Pestana.
 Кристиано Роналдо, спортните награди в Дубай и бижутата за над милион $ на футболиста
Защо Роналдо носи годежен пръстен

Нестандартен и много безценен избор

Двата първокласни хотела Pestana CR7, които бяха открити през 2016 година, се намират Лисабон и в Мадейра, където нападателят е роден. В края на 2017 година Роналдо разгласи, че счита да разшири бизнеса си с още два хотела в Мадрид и Ню Йорк.

Вече излиза наяве, че е въпрос на дни да отвори порти хотелът му в Мадрид. Това разгласи самият Роналдо в профила си в Instagram, където разгласява няколко фотоси от бъдещия си хотел. Той се намира на една от най-известните улици в центъра на Мадрид - Gran Via.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Яну 21, 2020 в 5:01 PST

" Все по-близо и по-близо до отварянето на новия ни хотел Pestanacr7 Gran Vía в Мадрид Следете за повече детайлности. До скоро, Мадрид ", написа футболистът под фрагментите.

Виждаме освен гледката към улицата от хотела, само че и една от стаите, в които на леглото повърхностно е сложена фотография и топка с подпис от футболиста. Може би такава ще бъде изненадата за първите посетители на хотела. Предстои да разберем напълно скоро.
 Флойд Мейуедър, Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Леброн Джеймс и кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието
Кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието

Пачки по стотачки
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР