Кристиано Роналдо е искал да си събере багажа и да

...
Кристиано Роналдо е искал да си събере багажа и да
Коментари Харесай

Кристиано искал да си тръгне от Световното

Кристиано Роналдо е желал да си събере багажа и да си тръгне от международното състезание и е заплашил да напусне Катар, написа португалският вестник " Record ".

Според известията Кристиано Роналдо е бил подготвен да напусне тима на Португалия, откакто е останал гневен, когато е бил отхвърлен от стартовата им единадесеторка против Швейцария.

Португалският вестник твърди, че именитият нападател е желал да си събере багажа и да напусне международното състезание, откакто е провел диалози със селекционера Фернандо Сантош. Това се случва откакто е схванал, че няма да попадне в състава за конфликта на осминафинала с Швейцария.

Роналдо се появи в игра за Португалия при разгромната победа над швейцарците с 6:1, само че след края на мача остана изолиран и напусна терена самичък, до момента в който останалите му съотборници честваха класирането си към четвъртфиналите.

След края на мача Роналдо се срещнал с Фернандо Сантош и дал ясно да се разбере, че е неудовлетворен от решението му да не го пусне в игра, като по време на напрегнатия диалог заплашил да си събере багажа и да напусне Катар, твърди вестникът.

Въпреки това се допуска, че той " се е вразумил " и е осъзнал значимостта и спешността на запазването на стабилността в лагера на Португалия и бързо е трансформирал решението си.

В публикацията се прибавя, че останалите членове на португалския тим признават, че Роналдо е в полезрението на обществеността и че всяка негова стъпка се следи деликатно, само че се твърди, че играчите имат ясното желание да не разрешават дейностите на звездата да оказват отрицателно въздействие, с цел да подсигуряват, че тимът има максимален късмет да завоюва международната купа.

Тази седмица испанските медии оповестиха, че Роналдо не е упражнявал със заместниците от успеха на Португалия, а вместо това се е включил към играчите, които са почнали работа във фитнеса.

Португалия се изправя против Мароко в четвъртфинала на Световното на 10 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР